Žužleme a Florenky sa nosia!

Tatiana Nevolna

Verili by ste, že za tvorbou týchto nápaditých hand made doplnkov sú dve maminky na materskej dovolenke s maličkými deťmi? Okrem spoločných aktivít s ratolesťami ich spojila ich túžba ponúknuť trhu niečo, čo zaujme. Aj napriek únave z každodenných povinností sú plné energie. Okrem detí ich dopredu ženie najmä túžba po kreativite, a zároveň práci, ktorú naplnila práve tvorba: u Tatiany je to Žužleme, teda šperky na kojenie a prerezávanie zúbkov, a u Pavlíny zasa tvorba Floreniek, floristických čeleniek.
Pavlína s Floriankom/ Florenky (v ľavo) a Tatiana so Samkom/ Žužleme (v pravo)
Harmóniu svojich doplnkov prezentovali pri jesennom fotení v krásnom piešťanskom parku. Sprevádzala ho vrava mamičiek, džavot ich najmenších, šum lístia, poskakovanie veveričiek a čaro jedného z posledných teplých jesenných popoludní. Fotografie tak zachytili jedinečnú atmosféru doplnenú ihrajúcimi farbami Floreniek upriamujúcich na krásu mamičiek a žužlacie šperky Žužleme, ktoré upokojovali deti.
Florenky skrášlovali mamičky a Žužleme upokojovali detičky.
Posledné chvíľky pred fotením sprevádzal výber správnych doplnkov zladených s líčením a šatkou či nosičom predvádzajúcej mamičky. Florenka spolu so sériou šperkov Žužleme dokázala zvýrazniť a podrhnúť krásu každej matky, ktorá ich mala na sebe. Tieto doplnky vedia premeniť nenápadnú mamu na jemnú vílu a vyčariť úsmev a radosť pri pohľade na ňu. Tento pocit výnimočnosti sa im dal čítať na tvárach a zaslúži si ho každá z nás.
Počas fotenia sa žužlalo o stošesť.
Samu výrobkyňu šperkov Žužleme Tatianu vždy poteší, keď aj dieťatká, pre ktoré sú tieto náhrdelníky úplnou novinkou, ich intuitívne chytajú, hrajú sa s nimi, vkladajú si ich do úst a žužlajú. Mamičky sa nemusia obávať o bezpečnosť; šperky Žužleme sú vyrobené z certifikovaných mäkkých silikónových korálikov a sú bezpečné aj pre tie najmenšie ústočká. Nehovoriac o potešení srdca mamičky, ktorá túto skvelú pomôcku využije nielen pri raste zúbkov, ale i pri kojení, presmerovaní pozornosti bábätka pri prebaľovaní, hraní či cestovaní, a zároveň ako šperk skrášli mamičkin dekolt. Inak to nebolo ani v tento deň a nejedna maminka odchádzala z fotenia s novým náhrdelníkom.
Maminky nosili okrem čeleniek a náhrdelníkov aj svoje detičky v šatkách.
Maminky dali tomuto jesennému foteniu názov "Žužleme a Florenky sa nosia", pretože maminky nosili nielen floristické čelenky a žužlacie silikónové šperky, ale aj svoje detičky v šatkach. Florenky sa rozrástli o kolekciu čeleniek pre našich najmenších. Žužleme okrem náhrdelníkov, náramkov a náušníc doladených do farieb Floreniek rozšíril svoju ponuku o populárne červené náramky pre detičky a dospelých aj s menom proti urieknutiu.
Žužlací náramok proti urieknutiu 2v1 pre najmenších.
Na zachytení jesennej pohody sa podieľala fotografka – maminka Lenka Vrábliková z Vrbového, revízor úväzov – maminka Sonka Lacková, so štetcom pri líčení kúzlila ďalšia maminka Andrea Plačková a nenahraditeľné boli aj maminky – modelky a ich poklady.
Výsledok projektu je rozkošne vydarený! Veď napokon, posúďte sami.
Najlepšie sa spinká pri maminkinom srdiečku.


Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár