Myslíme aj na oteckov, vytvorili sme pánsku kolekciu silikónových šperkov na žužlanie

Tatiana Nevolna Nové produkty

Na známosť sa všetkým dáva, mimoriadne dobrá správa,
že aj oteckovia sú vítaní, priamo pri detskom žužlaní.


Všade okolo počúvame a čítame, ako sa na výchove a starostlivosti o deti vyzdvihuje skôr podiel matky. Na oteckov neraz zabúdame. Aj otcovia sú tu a zaslúžia si našu pozornosť. Za to všetko, čo pre nás matky a deti robia, za zabezpečovanie živobytia pre celú rodinu.

Aj oni si zaslúžia naše ocenenie a počuť, ako ich máme radi. Nech vedia ako veľmi nám na nich záleží a akí sú pre nás dôležití. Prejavte mu vďaku a lásku pozornosťou a prípadne malým darom. Nezáleží, či darujete drobnosť, alebo drahý dar, ktorý vyrazí dych. Hlavné je, že potešíte človeka, ktorého milujete.

Otcovia musia cítiť, že majú svoje významné miesto v rodine. Nie je dobré, keď majú pocit, že rodina potrebuje len peniaze, ktoré zarobia. Otcovia tiež túžia po láske, uznaní a pochopení. V zhone, pri starostlivosti o dieťa a v pracovnej vyťaženosti na to občas zabúdame. Keď sa vyskytne možnosť prejaviť vďaku, úctu a lásku, mali by sme to využiť. Veď krása života spočíva predovšetkým v takýchto maličkostiach.

Máme pre Vás skvelý tip na darček nielen ku Dňu otcov. Ideálny je hlavne pre oteckov dojčiat a batoliat, ktorým idú zúbky a neustále niečo kúšu a žužlajú. Týmto darčekom neobdarujete len oteckov, ale aj drobčekov.

Silikónový náhrdelník alebo náramok poslúži pre tatinka ako šperk a zároveň bude slúžiť ako skvelá zábavka pre deti, ktorú môžu kedykoľvek chytať, naťahovať, vkladať do detských úst, žužlať a okusovať. Tatinko ho tak môže mať stále pri sebe, či už ste niekde na prechádzke alebo na kúpalisku, nakoľko je vhodný aj do vody. A čo je na tom najlepšie, pomôžu utíšiť bolesť sprevádzanú pri prerezávaní zúbkov. A ak máte náhodou muža so zlozvykom obhrýzania, „pochutí“ si na tomto náhrdelníku aj on sám ☺

Z našej ponuky si môžete vybrať silikónové náhrdelníky alebo silikónové náramky v pánskych farbách, ako je sivá, čierna, hnedá, vojenská zelená alebo neutrálna béžová. Postupne budeme pridávať aj iné farby. Ak má váš manžel či priateľ obľúbené iné farby, kľudne nás kontaktujte a môžeme mu vyrobiť silikónový šperk na mieru.

Je pre mňa veľkým potešením, že môžeme pre vás ako prví na Slovensku a v Českej republike priniesť túto špeciálnu pánsku kolekciu silikónových šperkov pre milujúcich oteckov. 

Na záver by som sa chcela poďakovať Karin a jej skvelému chlapovi, ktorí mi vnukli tento skvelý nápad, vytvoriť silikónové šperky aj pre tatinkov. Aj vďaka nim som túto pánsku kolekciu vytvorila. ĎAKUJEM!

Kedy budeme oslavovať deň otcov nasledovné roky?
17.júna 2018
16.júna 2019
21.júna 2020

Deň otcov oslavujeme vždy tretiu nedeľu v mesiaci jún.

Prezrite si celú kolekciu pre tatinkov >>



Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár