Deň matiek: 15% zľava na silikónové náhrdelníky

Tatiana Nevolna Zľava na nákup

Deň matiek je deň, kedy sa vzdáva úcta matkám a materstvu. Uctiť si vás milé maminky chceme aj my v Žužleme a preto vám počas Dňa matiek ponúkame výnimočnú 15% zľavu na silikónové náhrdelníky.

Pretože byť matkou je tá najkrajšia a zároveň najnáročnejšia úloha v živote ženy.

Silikónové náhrdelníky sú ideálne pre mamičky a oteckov dojčiat a batoliat, ktorým idú zúbky a neustále niečo kúšu a žužlajú. Uľavujú pri bolestiach pri prerezávaní zúbkov. Pomáhajú upútať pozornosť pri kojení alebo pití z fľašky. Jeho ručičky budú tak zaneprázdnené naťahovaním náhrdelníka a nie ťahaním za vlásky mamičky, či naťahovaním odevu. Veľmi dobre poslúžia i pre dospelých so zlozvykom obhrýzania.

Naše štýlové silikónové náhrdelníky sú ručne vyrobené na Slovensku z korálikov zo zdraviu nezávadného a odolného potravinárskeho silikónu. Všetky komponenty sú certifikované. Sú bezpečné pre bábätká a ich malé ústa.

Ako uplatniť zľavu?

Zľavu je možné uplatniť na kolekciu silikónových náhrdelníkov v internetovom obchode www.zuzleme.sk. 

V objednávke napíšte do kolónky "Zľava" kód DENMATIEK2020 a potvrďte tlačítkom "Vložiť". Automaticky vám zo silikónových náhrdelníkov odčíta 15% zľavu. 15% zľava neplatí na iné výrobky ako silikónové náhrdelníky, napríklad retiazky na cumlík, drevené náhrdelníky, ružence, náramky, náušnice a komponenty na výrobu. Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami. Zľavu nie je možné vyplatiť v hotovosti.

Zľavu je možné uplatniť počas jedného týždňa, vrátane Dňa matiek, od 4. mája do 10. mája 2020.

15 % zľava ku Dňu matiek 2020



Staršie príspevky


  • thentyLew

    viagra


Zanechať komentár