10% zľava pri príležitosti Medzinárodného týždňa nosenia detí 2018

Tatiana Nevolna Zľava na nákup

Už je to neuveriteľných 10 rokov, od kedy sa oslavuje International Babywearing Week. Na Slovensku je to 5. ročník pod názvom Medzinárodný týždeň nosenia detí, ktorý sa tento rok koná od pondelka 1. októbra do nedele 7. októbra 2018.

Október sa nezadržateľne blíži a pre nosiaci svet to znamená prípravy na nastávajúci veľký sviatok nosenia – Medzinárodný týždeň nosenia detí (MTND). 

Pre každého znamená nosenie niečo iné. Niektoré mamičky už v tehotenstve plánujú nosiť svoje dieťatko po narodení v šatke alebo ergonomickom nosiči. Niektoré, k noseniu privedie kamarátka, sestra, niektoré potreba starať sa popri novorodencovi o staršieho súrodenca, či uvoľniť si ruky pri domácich prácach. Niektoré mamičky, dokonca už tesne po šestonedelí musia/ chcú opäť pracovať a nosenie im umožňuje mať svoje dieťatko pri sebe. Nech už je dôvod nosenia akýkoľvek, všetky mamičky a aj oteckovia sa svorne zhodujú v tom, že pre nich je nosenie láska. Blízkosť, dotyk, vôňa, kontakt, pocit istoty, samostatnosť, voľné ruky, cítiť dieťatko na svojej hrudi a možnosť odovzdať všetku starostlivosť a lásku, ktoré potrebuje. Tieto a mnohé iné slovíčka vyslovujú ako odpoveď pri otázke – Čo pre Vás znamená nosenie? Podobne znie aj heslo MTND 2018 Nosenie je ….

Aká je história Medzinárodného týždňa nosenia detí na Slovensku?

Slovensko sa do MTND zapája len posledných 5 rokov, keďže prvý neoficiálny ročník MTND sa na Slovensku konal v roku 2013. No aj za tých 5 rokov, sa mamičkám na Slovensku podarilo zviditeľniť nosenie na toľko, že aj keď sa šatka či ergonomický nosič nenachádza vo výbave každej mamičky, ale už sa stalo prirodzenou súčasťou života tisícky slovenských rodín a informácie o ergonomickom nosení sú veľmi ľahko dostupné.

Vo viac ako 34 mestách na celom Slovensku a opäť aj v Írsku, budete mať možnosť pridať sa do Sprievodom nosiacich rodičov.

Čo má Žužleme spoločné s MTND 2018?

U nás v Žužleme podporujeme MTND a už po druhý krát sme regionálnym organizátorkám venovali ceny do tomboly - poukazy na nákup bezpečných silikónových a drevených šperkov, retiazok na cumlík alebo ružencov podľa vlastného výberu. Výhercovia si môžu dať dokonca vyrobiť šperk na mieru, tak aby sa hodil k ich šatke alebo ergonomickému nosiču. Ak sa vám nepodarí vyhrať jednu z tohbolových cien, nezúfajte. Pre všetkých sme počas MTND 2018 pripravili 10% zľavu na všetky výrobky z nášho online obchodu po zadaní zľavového kódu "MTND2018".

Ako môžu nosiaci rodičia využiť silikónové a drevené šperky pri nosení?

Žužleme náhrdelníky a hryzátka slúžia ako hračka pri nosení v šatke alebo ergonomickom nosiči, ktorá nespadne na zem. Dieťa sa môže počas nosenia s náhrdelníkom hrať a žužlať ho. Okrem toho je vynikajúcou pomôckou pri prerezávaní zúbkov cez ďasná vášho dieťatka, ktorá uľaví pri bolestiach. Silikónové koráliky sú veľmi jemné a mäkké pre detské ďasná a prerezávajúce sa zúbky. Dieťatko sa môže v šatke alebo ergonomickom nosiči pokojne dojčiť. Náhrdelník tam môže upútať pozornosť dieťatka pri kojení. Jeho ručičky budú tak zaneprázdnené naťahovaním náhrdelníka a nie ťahaním za vlásky mamičky, škriabaním, či naťahovaním odevu. A to najlepšie nakoniec - slúži ako šperk, ktorý môžete kľudne nosiť aj keď idete von bez dieťatka.

Naše štýlové silikónové a drevené šperky sú ručne vyrobené na Slovensku z korálikov zo zdraviu nezávadného a odolného potravinárskeho silikónu. Všetky komponenty sú certifikované. Sú bezpečné pre bábätká a ich malé ústa.

Ako uplatniť zľavu?

Zľavu je možné uplatniť na všetky výrobky v internetovom obchode www.zuzleme.sk

V objednávke napíšte do kolónky "Zľava" kód MTND2018 a potvrďte tlačítkom "Vložiť". Automaticky Vám z nákupu odčíta 10% zľavu. Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami. Zľavu nie je možné vyplatiť v hotovosti.

Zľavu je možné uplatniť v termíne od 1.10. do 7.10.2018.

Aj team Žužleme sa nosí <3 (Tatiana a Samko Nevolný)

Aj team Žužleme sa nosí <3 (Tatiana a Samko)



Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár