15% zľava ku Dňu detí

Tatiana Nevolna Zľava na nákup

Urobte radosť svojím deťom, ktoré možno budú oslavovať MDD po prvý krát vo svojom živote, ale aj sebe, nakoľko deťmi sme nikdy úplne neprestali byť. Veď čo môže byť krajšie ako radosť detí a spokojný detský smiech? 👶

U nás v Žužleme nájdete bezpečné náhrdelníky na dojčenie, žužlacie náramky a retiazky na cumlík, s ktorými sa Vaše detičky môžu zabávať a žužlať. Tento MDD víkend s výnimočnou 15% zľavou, tak neváhajte a vyberte si! 

Silikónové a drevené šperky sú ideálne pre mamičky a oteckov dojčiat a batoliat, ktorým idú zúbky a neustále niečo kúšu a žužlajú. Uľavujú pri bolestiach pri prerezávaní zúbkov. Pomáhajú upútať pozornosť pri kojení alebo pití z fľašky. Jeho ručičky budú tak zaneprázdnené naťahovaním náhrdelníka a nie ťahaním za vlásky mamičky, či naťahovaním odevu. Veľmi dobre poslúžia i pre dospelých so zlozvykom obhrýzania.

Naše štýlové silikónové a drevené šperky sú ručne vyrobené na Slovensku z korálikov zo zdraviu nezávadného a odolného potravinárskeho silikónu. Všetky komponenty sú certifikované. Sú bezpečné pre bábätká a ich malé ústa.

Ako uplatniť zľavu?

Zľavu je možné uplatniť na všetky výrobky v internetovom obchode www.zuzleme.sk

V objednávke napíšte do kolónky "Zľava" kód MDD2018 a potvrďte tlačítkom "Vložiť". Automaticky Vám z nákupu odčíta 15% zľavu. Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami. Zľavu nie je možné vyplatiť v hotovosti.



Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár