Silikónové korálky pre deti

Tatiana Nevolna Informácie o produktoch

Žužleme ponúka viac ako 200 rozličných typov hotových silikónových náhrdelníkov ale aj silikónové korálky na výrobu podľa vlastných predstáv. V ponuke máme 37 rozličných farieb, množstvo veľkostí, tvarov a komponentov. Ak si netrúfate náhrdelník vyrobiť sami a nevybrali ste si ani žiaden hotový z našej ponuky, s radosťou vám ho vyrobíme na mieru podľa vašich požiadaviek.

Zdravotne nezávadné a certifikované silikónové korálky

Silikónové korálky sú absolútne zdravotne nezávadné, bez akýchkoľvek toxických látok a BPA. Sú veľmi odolné, jemné a mäkké, vhodné na vkladanie do detských úst. Pri prerezávaní prvých zúbkov ich žužlanie masíruje ďasná bábätka a pomáhajú prerezať sa prvým zúbkom. Nezávadnosť všetkých komponentov je testovaná v medzinárodných laboratóriách. Starostlivo sme vyberali výrobcu, ktorý ma zaistené nielen certifikáty platné pre Európske normy, ale i ISO a BSCI certifikáty. Pravosť certifikátov sme preverovali v Technickom skúšobnom ústave.

Silikónové kojo korále pre seti na žužlanieDievčatko žužle silikónový náhrdelníkDieťa, ktoré sa hrá so silikónovými korálmi počas dojčenia

Silikónové korálky na výrobu

Zo silikónových koráliek si môžete veľmi ľahko vyrobiť náhrdelník pre maminky alebo retiazky na cumlík. Navlečte si rôzne farby, veľkosti a tvary koráliek na šnúrku a ukončite bezpečnostným zapínaním alebo klipom.

V našej ponuke nájdete 37 rozličných farieb, rôzne veľkosti a tvary koráliek. Vybrať si môžete aj z ostatných komponentov na výrobu, ako sú hodvábne šnúrky, bezpečnostné plastové zapínanie, klipy a hryzátka. Niektoré produkty ešte nemáme nahodené v našom eshope, preto nás v prípade záujmu neváhajte kontaktovať mailom na zuzleme@zuzleme.sk.

Silikónové korálky a komponenty na výrobuSilikónové korálky s písmenomFarebné silikónové korálky na výrobu

Hotové silikónové kojo náhrdelníky

Silikónové kojo náhrdelníky, náramky a náušnice sa stali módnym doplnkom a vďaka tomu ich maminky môžu nosiť kamkoľvek. Nemusia byť ani v prítomnosti svojich detí. Na maminom alebo oteckovom krku sú náhrdelníky kedykoľvek k dispozícií. Dieťatko tak môže hrať, objavovať nové farby a tvary. Sú veľmi štýlovým a praktickým doplnkom, ideálnym darčekom pre čerstvé mamičky.

V Žužleme obchodíku nájdete viac ako 230 rôznych druhov hotových, cenovo dostupných výrobkov. Najlacnejší si môžete zakúpiť už od 4,00 eur.

Silikónové kojo náhrdelníkySilikónové náramky na žužlanieSilikónové retiazky na cumlík

Kojaci náhrdelník vyrobený na mieru

Nevybrali ste si z našej ponuky a netrúfate si vyrobiť náhrdelník sami? Alebo by ste chceli náhrdelník zladiť k ergonomickému nosiču, šatke alebo k outfitu, ktorý si obliekate napríklad na svadbu? Žiaden problém! S radosťou a nadšením vám vyrobíme kojo náhrdelník, náramok alebo náušnice a iné doplnky na mieru presne podľa vašich požiadaviek. Stačí nám napísať na zuzleme@zuzleme.sk, poslať nám fotku nosiča, šatky alebo outfitu a my vám pošleme niekoľko návrhov, z ktorých si môžete vybrať, poprípade ich na základe vašich pripomienok upravíme a znova pošleme na odsúhlasenie.

 Silikónové kojo korále na mieru k šatkeSilikónové korále na dojčenie k nosiču RischinoSilikónový kojaci náhrdelník k šatke

 



Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár