Tip na outfit pre nielen dojčiace mamičky / 7. týždeň / Pohodlné šaty s kardigánom

Tatiana Nevolna Tipy na outfity pre štýlové maminky

Šaty na gombíky v námorníckej modrej počas chladných dní skombinujte s dlhším kardigánom zemitej farby a vysokými koženými hnedými čižmami 👢. Budete fakt sexy 😍. Doplníte koženú hnedú kabelku 👜 a pás stiahnete opaskom. Vo výstrihu pekne vynikne elegantný silikónový náhrdelník “Námorníčka”, ktorý nielen doplní celý outfit ako šperk, ale mamičkám veľmi dobre poslúži vo viacerých situáciach.

Tento outfit ocenia hlavne mamičky, ktoré dojčia . Rozopnutím pár gombíkov je mliečko veľmi ľahko dostupné. Náhrdelník zároveň upúta pri dojčení pozornosť dieťatka a jeho ručičky 🖐️ budú zaneprázdnené naťahovaním náhrdelníka a nie ťahaním za vlásky mamičky, škriabaním, či naťahovaním odevu. Okrem pomoci pri dojčení je vynikajúcou pomôckou pri prerezávaní zúbkov 👶, ktorá uľaví pri bolestiach. Silikónové koráliky sú veľmi jemné a mäkké pre ďasná a prerezávajúce sa zúbky.

Saty pre dojciace mamicky a kardigán

Ak vás zaujíma, na čo všetko môžete využiť silkónový náhrdelník na dojčenie, prečítajte si aj nás blog: "10 dôvodov prečo mať náhrdelník na kojenie".



Staršie príspevky Novšie príspevky


Zanechať komentár